Лабудовић: Наставак слијепе државне политике

Потпредсједник Нове српске демократије Емило Лабудовић оцијенио је да сусрет Брајовића и Реџепија представља наставак слијепе државне политике коју води црногорско руководство. Та политика, казао је он, прије свега је заснована на непоштовању међународног права и принципа добросусједства, као и на недржавничком односу према виталним интересима Црне Горе и њених грађана.
Србија је, сматра Лабудовић, била, јесте и биће најближи и најважнији сусјед Црне Горе, о којем год облику међудржавне сарадње да је ријеч.
- Уочи одлуке Међународног суда правде, која ће, треба очекивати, морати да поштује темеље међународног права на којима почива међународна заједница, Црна Гора поново забада трн у око брату, а себи у пету, и о граници разговара са онима са којима се не граничи - рекао је Лабудовић. Како је додао, само Брајовић и Роћен "неће да знају да се Црна Гора на том подручју не граничи са Реџепијем и осталом криминогеном дружином која се по свијету представља као некаква влада некаквог независног Косова, већ са Србијом".
- Једина адреса на коју треба да се обрати Црна Гора уколико постоје гранични проблеми је Београд-закључио је потпредсједник Нове.


(ДАН, 21. 06. 2010.)
Датум: 21.06.2010
Close
Close