Радуновић: Интересује нас став СНП-а, а не Дамјановића

Изјаву Александра Дамјановића, да жели да СНП самостално изађе на изборе, те да не подржава бојкот парламента, у Новој виде као лични став Дамјановића, зато кажу, чекају званични став СНП-а.
Посланик Нове Славен Радуновић, у изјави за Антену М, међутим, каже да ту партију, од мишљења Дамјановића, више интересује званични став СНП-а:
- Господин Александар Дамјановић саопштио је лични став у вези, по његовом мишљењу, најбољег начина борбе против режима Мила Ђукановића. То је његово право. Мене као посланика из друге опозиционе партије, више, међутим, интересује званични став СНП-а у вези тих питања. Нова сматра да је најефикаснији начин борбе широки фронт партија и појединаца који сматрају да би требало да мијењамо систем вриједности у Црној Гори. Требало би да сачекамо званични став СНП-а. Нажалост, тог става дуже нема, па се чују разне приче. Надам се, ипак, да ће највећа опозициона партија ускоро саопштити званично мишљење и став, па ћемо онда озбиљније моћи да коментаришемо оно што чујемо – казао је Радуновић.
 


(Антена М, 20. 06. 2012.)
Датум: 20.06.2012
Close
Close