Радуновић: Размотрити сваку иницијативу

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић казао је у изјави са Портал Аналитика да ће његова странка размотрити најаву организатора грађанских протеста о нестраначком кандидату за премијера, уколико би ова Влада под притиском грађана поднијела оставку.
- С обзиром да сада први пут чујемо такав став организатора протеста, ми наравно немамо никакав дефинисани однос према таквој евентуалној иницијативи. У сваком случају би је размотрили, јер сматрамо да је свака иницијатива која води смјени овог режима и побољшању опште ситуације добродошла и кад дође вријеме за разматрање таквих опција, ми смо спремни на такав вид сарадње, казао је Радуновић за Портал Аналитика.
Генерални секретар Уније слободних синдиката Црне Горе, Срђа Кековић најавио је да би - уколико би се десило да Влада под притиском грађана и најављених нових грађанских протеста поднесе оставку - на челу нове Владе требало да буде нестраначка личност.
Радуновић је додао да подржава најаву одржавања трећег грађанског протеста.
- Ми сматрамо да постоје разлози за трећим и за четвртим и за петим протестом све док се не сруши власт која је довела Црну Гору у овакву позицију, закључио је Радуновић.
 


(Портал Аналитика, 19. 04. 2012.)
Датум: 19.04.2012
Close
Close