Ђукановић: НОВА, ПЗП и СНП ће имати већину у Херцег Новом

 Опозиција ће сигурно побиједити у Херцег Новом, односно три парламентарне странке са нивоа државе, СНП, ПзП и Нова имаће већину, оцијенили су јуче опозиционари, коментаришући истраживање НВО Европска перспектива о изборима 7.априла у Херцег Новом и Тивту. 

Предсједник Извршног одбора Нове српске демократије Милутин Ђукановић је казао да у тој партији не желе да коментаришу истраживање НВО Европска перспектива. У Новој су, како је нагласио, убијеђени да стоје много боље него што су показали резултати овог истраживања.
– Не коментаришемо резултате анкета, али према унутрашњем истраживању које смо радили опозиција ће сигурно побиједити у Херцег Новом, односно три парламентарне странке са нивоа државе, СНП, ПзП и Нова имаће већину – истакао је Ђукановић.
Наводи да ДПС покушава да кроз мале странке које, како каже, не могу добити преко 150 гласова, ослаби резултат цјелокупне опозиције. 
– То им неће поћи за руком. Савјетујем грађанима да не гласају за мале странке, јер ће ти гласови значити ДПС- у – поручио је Ђукановић.
 
 
(ДАН, 06. 03. 2012.)Датум: 06.03.2012
Close
Close