Ђукановић: Нека Милић иде у Владу са ДПС-ом

Код партија у опозицији не постоји спремност да се прихвати идеја формирања концентрационе владе, коју је поново актуелизовао лидер Социјалистичке народне партије Срђан Милић. Из опозиције поручују да је најважнији задатак борба против организованог криминала и корупције.

Предсједник Извршног одбора Нове српске демократије Милутин Ђукановић казао је да приоритет опозиције треба да буде борба против организованог криминала и корупције.

- Опозиционе партије треба да се највише баве тим питањем, а борба против организованог криминала и корупције би имала највише смисла ако би дошло до промјене власти. Зато опозиционе нартије треба да учине све како би дошло до смјене актуелног режима. Милићу би било много боље да достави доказе које има о спрези врха власти са Дарком Шарићем него што покреће некакве иницијативе, које би у суштини аболирале ДПС, поручује Ђукановић.

Сматра да би управо докази са којима располаже лидер СНП-а могли бити кључни за дестабилизацију актуелне власти, која је поистовјећена са припадницима организованог криминала.

- Ако Милић жели да уђе у Владу са ДПС-ом, то је његово право, али ће морати без нас, закључио је Ђукановић.
 (ДАН, 04. 01. 2012.)
Датум: 04.01.2012
Close
Close