Радуновић: На кога је мислио Маровић

Опозиционе партије позвале су потпредсједника ДПС-а Светозара Маровића да јавно саопшти ко су људи који би жељели да га политички елиминишу и ко је љубоморан на будвански одбор Демократске партије социјалиста.
Посланик Нове српске демократије Славен Радуновић истакао је за „Дан” да је јавност збуњена јер није јасно на кога је Светозар Маровић мислио у својим последњим изјавама.
– Нама заиста више није јасно ко жели да он напусти политику. Када је прије неколико дана изјавио да су у ДПС-у сви једна велика и сложна породица, у којој понекад има малих проблема који се превазилазе као у свакој другој породици, очито је мислио на људе ван ДПС-а, то јест на опозицију. Што се тиче опозиције, Маровић никада не мора да престане да се бави политиком, јер сматрамо да његово дјеловање, посебно у последњих пар година, више доприноси опозицији него што јој штети. Уколико је мислио на неког из ДПС-а онда ће то морати да ријеше у оквиру те њихове сложне породице – констатовао је Радуновић.
С обзиром на начин на који Светозар Маровић годинама саопштава своје ставове по питању политичке ситуације, указује Славен Радуновић, није први пут да јавности није јасно на шта и на кога мисли.
– А последње изјаве које се тичу неких људи који би жељели да он напусти политику у потпуном су складу са досадашњим искуствима које имамо са Маровићем – истиче посланик Нове.
 


(ДАН, 31. 10. 2011.)
 
Датум: 01.11.2011
Close
Close