Радуновић: ДСС спасава Мугошину политичку каријеру

Потпредсједник Нове Славен Радуновић истиче да ДСС има право да самостално доноси одлуке и ради како год мисли да је најбоље за људе који су им дали гласове, али да је необично да ДСС даје подршку Мугоши "ако се зна да је добила мандат на листи Боље Подгорице, којој је Мугоша био директно супротстављен".
- Овог пута, ДСС спасава Мугошину политичку каријеру. За нас је несхватљив аргумент да се то ради искључиво да би се контрирало СДП-у. Да не понављам њихове наводе да је "СДП највећи непријатељ српског народа", јер свима је јасно да су СДП и његов утицај толики колико жели ДПС. Значи, глас СДП се чује онолико гласно колико то желе Мило Ђукановић и Мугоша. Једино рјешење је да Мугоша и СДП оду што прије у политичку пензију. Мугоша је важан фактор у ДПС-у, а та странка је приликом пописа одиграла важну улогу и на фалсификаторски начин смањила број Срба, на што, колико знам, ДСС има озбиљне примједбе. Заиста су те двије ствари супротстављене - нагласио је Радуновић за "Дан".
Он је казао да је невјероватно како ДСС тврди да је попис покраден а на другој страни подржава Мугошу, "који је његовим системом владања омогућио да се деси оваква крађа на попису".
- Мугоша и СДП су у одличном сагласју када су у питању права Срба, само нијесу сагласни када је подјела плијена у питању. Најбољи доказ за то је да у подгоричкој администрацији нема Срба. То је добар показатељ колико је Мугоша благонаклон и окренут српском националном питању - закључио је Славен Радуновић.   

 


(ДАН, 17. 07. 2011.)
Датум: 17.07.2011
Close
Close