Алексић: Стил чини човјека

 

Посланик Нове српске демократије Будимир Алексић каже да премијер у континуитету користи тешке увреде и труди се да на најприземнији начин блати своје политичке противнике.

Премијер Мило Ђукановић је приликом расправе у парламенту о повјерењу Влади говорио о  опозиционарима као о ,,доказаним криминалцима'' и ,,освједоченим наркоманима''.

-Уочавамо, међутим, да премијер Ђукановић врло лако мијења политичка увјерења, па се тако може десити да од политичара који је био познат по својим наступима почетком 90-их година данас постане један од актера процеса европских интеграција. Али, штета је што Ђукановић није тако промијенио и свој стил, који је одувијек био обиљежен пласирањем тешких ријечи, које нијесу примјерене једном озбиљном политичару, што нам је опет доказао. Но, и стара је изрека да стил чини човјека - констатовао је Алексић.

Он је рекао да је премијерово обраћање у парламенту била још једна увреда на рачун опозиционих посланика.

-Шта након свега рећи сем да црногорски премијер настаља са псовачко - примитивним речником. Заиста, и изненадио бих се да је Ђукановић говорио другачије - закључио је Алексић.

 

(ДАН, 15. 04. 2010.)
Датум: 15.04.2010
Close
Close