Радуновић: Ђукановић понизио Маровића

Из Нове српске демократије је саопштено да је предсједник ДПС-а Мило Ђукановић на одређени начин понизио Светозара Маровића. Посланик Нове Славен Радуновић истиче у изјави за ,,Дан'' да је у Демократској партији социјалиста јасна хијерархија и да је потпуно безначајно колики је број страначких потпредсједника или чланова главног и извршног одбора.
-На челу ове организације је неприкосновени лидер Мило Ђукановић, и то се показало и у последњим догађајима, када су појединци који су покушали да ,,покажу зубе'' морали да се смире и да се ставе у функцију предсједника партије и његових интереса, навео је Радуновић.
По његовом мишљењу, то што је Маровић поново постао потпредсједник не значи баш ништа.
-Како ми у Новој српској демократији то доживљавамо, виђен је још један начин да се човјек понизи. У питању је врло специфичан начин понижавања сарадника, који је познат још из времена када је Ђукановић за предсједника партије поставио Милицу Пејановић - Ђуришић, која је претходно била један од иницијатора његове смјене. Он на тај начин показује моћ, тиме што оне који су покушали да дигну глас дисциплинује тако што они прихвате управо оне функције које им одреди, закључио је Радуновић.
 (ДАН, 05. 05. 2011.)
Датум: 05.05.2011
Close
Close