Ђукановић: ДПС – СДП, коалиција из нужде

Опозиција је критиковала владајућу коалицију због предизборних трговина, оцјењујући да нијесу заслужили још један мандат.
Предсједник извршног одбора Нове српске демократије Милутин Ћукановић каже да je  јасно да је у владајућој коалицији завладала паника "и били смо свједоци да већ дужи временски период постоји свађа између ДПС-а и СДП-а".
- Изгледа да им је власт важнија од свега, а све што су рекли једни за друге, по свој прилици, потпуно је тачно. Садашња коалиција је основана из нужде, јер су свјесни шта год радили на овим изборима мале су им шансе да очувају власт. Посебно у Подгорици - казао је Ћукановић.
Он тврди да су у Новој увјерени да ће јединствена опозициона листа понудити програм, који је бољи него онај који нуди владајућа коалиција.
- Они су имали довољно времена да покажу шта знају и грађани су свједоци да су довели Црну Гору, наравно и Подгорицу, у јако тешку ситуацију. Знамо да немају нових идеја. У политици неко може да ради шта год хоће, али не може докле год хоће. Ови избори су крај за ДПС и СДП - каже Ћукановић.
 
 
(ДАН, 10. 04. 2010.)Датум: 10.04.2010
Close
Close