Алексић: Вујановић није предсједник свих грађана

Црногорски предсједник Филип Вујановић почео је други мандат на тој функцији прије три године, након предсједничких избора 6. априла 2008. године, а из опозиције поручују да није остварио оно што је ДПС тада најављивао.
Посланик Нове српске демократије Будимир Алексић оцијенио је да Филип Вујановић није предсједник свих грађана Црне Горе.
-Он то не може бити у држави у којој се дискриминишу народи, као што се дискриминише српски народ. Црна Гора има лош устав и неке лоше законе, и она не може бити демократска држава, рекао је Алексић.
Он је казао да је Вујановић у кампањи за предсједничке изборе понудио доста обећања, али да велику већину није испунио. То се, како је прецизирао, првенствено односи на економски развој, који, по његовој тврдњи, малтене не постоји.
-Прича о владавини права је посебна ствар. И даље смо земља која је сигурно уточиште за међународне мафијашке групе, правосуђе је у служби структура криминала, а не знамо који је то добар ефекат произвео избор Вујановића априла 2008. године. Вујановић је још један од људи који раде оно што им каже шеф режима Мило Ђукановић, рекао је Алексић.

 

 


(ДАН, 06. 04. 2011.)
Датум: 06.04.2011
Close
Close