Ђукановић: За ДПС не важе закони

 Финансијски директор ДПС-а Бранко Чавор саопштио је да је сједиште фирме МН "Проминент" промијењено прије неколико година, као и да он више није на челу одбора директора те компаније, упркос подацима који су наведени у централном регистру Привредног суда који показују другачије. Најновији подаци о фирми ДПС-а на сајт су постављени прије четири мјесеца у октобру 2010. године. 

Опозиција је опет затражила од државног тужилаштва да испита детаље пословања ДПС-а, изражавајући сумњу да се компанија МН "Проминент", чији је оснивач Демократска партија социјалиста, користила или се и даље користи за нелегалне трансакције. Функционер Нове српске демократије Милутин Ђукановић рекао је ,,Дану" да је непостојање фирме ДПС-а на званичној адреси која је наведена у регистру суда својеврсни скандал. 
- То одмах ствара разне сумње и захтијева - да овдје постоји правна држава - одлучну реакцију надлежних органа. ДПС просто показује да закон у Црној Гори за њега не важи, да им се може што год пожеле. Како воде државу, тако воде и партију, а то значи бахато и без осјећаја одговорности према било коме - рекао је Милутин Ђукановић.
 
 
 
 
(ДАН, 11. 03. 2011.)Датум: 13.03.2011
Close
Close