Радуновић: Лукшића је изабрао Ђукановић

Нова српска демократија, како је казао њен потпредсједник Славен Радуновић, неће гласати за избор нове владе због тога што је бивши премијер Мило Ђукановић изабрао Лукшића за насљедника.
-Лукшић као кандидат за премијера у некој другој ситуацији довео би у дилему посланике Нове јер се ради о одличном студенту, човјеку који говори више језика и који је прошао "школу" у Влади. То што га је Ђукановић изабрао за насљедника је оптерећујућа чињеница, која говори да је предложен као најповјерљивији човјек од којег бивши премијер очекује заштиту и замазивање трагова његове двадесетогодишње владавине. То је разлог због којег ће посланици Нове гласати против избора нове владе - поручио је Радуновић. Изразио је наду да ће Лукшић "наћи начине да се одупре очекиваним притисцима појединаца блиских шефовима организованог криминала у Црној Гори".
-Надам се да хапшења која су обиљежила почетак његове власти неће бити само израз обрачуна унутар ДПС-а, већ старт дуготрајне акције рашчишћавања Црне Горе од пошасти организованог криминала и корупције - закључио је Радуновић.
 (ДАН,30. 12. 2010.)
Датум: 01.01.2011
Close
Close