НСД Никшић: Сви
                            на улице у суботу!

НСД Никшић: Сви на улице у суботу!

Савјет младих ДПС-а Никшић је први презентовао пројекат општине Никшић о запошљавању 100 младих високошколаца у нашем граду. Недуго потом пројекат је презентовало и руководство општине, реаговали су из Општинског одбора Никшић.

„Сваки разумни грађанин зна да ДПС власт у граду сва запошљавања спроводи по партијској линији али овога пута дрскост је нечувена и партијско запошљавање се спроводи нескривено јер је пројекат представљен прво испред Савјета младих ДПС-а па тек онда је са истим у јавност изашла и сама општина. То довољно говори о природи овог посла.

Прича о једном од стотину радних мјеста које можда може да добије, треба да скрене пажњу младог човјека и усмјери га ка томе да понизно моли локалне функционере ДПС-а да на једно од тих мјеста упадне, умјесто да се побуни и заједно са осталим слободним грађанима учествује на протестима који се одржавају сваке суботе.

План ДПС манипулатора људским судбинама у нашем граду је да младе људе који су незадовољни стањем у земљи и својим личним статусом држи у некој врсти наде да ће ако се не побуне можда добити посао који је одавно резервисан за сина, кћерку или блиског рођака неког заслужног ДПС кадровика“, истичу из НСД.

Тих 100 мјеста, напомињу, је одавно опредијељено и то нису нови људи који се запошљавају већ само премјештаји из пренатрпане општинске администрације на нова, фиктивна радна мјеста.

„То је превара на коју Никшићани не смију да пристану. ДПС зна да Никшић има највећи протестни и бутновнички потенцијал и зато се ових дана заузео да тај потенцијал пошто-пото угуши обећавајући брда и долине и нудећи младим Никшићанима своје шарене лаже.

Оно што млади људи из нашег града треба да знају јесте да је ДПС близу свог политичког краја и да врло брзо ова земља и њене институције неће зависити од воље полусвјета из општинских одбора владајућих странака већ ће моћи да се запошљавају и да раде без ових понижења којима их је годинама излагала партија Мила Ђукановића. Од овог обећања као ни од многих других њихових обећања нема ништа.

Узмите своју судбину из руку ситних трговаца душама и вратите је у своје руке.

Видимо се у суботу на улицама Подгорице!“, поручили су из НСД.

ИН4С, 28.02.2019.Датум: 28.02.2019
Close
Close