Вучуровић: Народ се отворено супротставља 
                                         пљачки и криминалу врха режима

Вучуровић: Народ се отворено супротставља пљачки и криминалу врха режима

Већина опозиционих партија јавно је подржала досадашња мирна окупљања грађана и испоштовала захтјеве организатора да се на протесте долази без партијских обиљежја, а из Демократског фронта (ДФ) су и обезбиједили превоз за грађане који су жељели да дођу у Подгорицу и прикључе се протесту. Од почетка протеста, опозиционе партије се нису међусобно нападале.

Посланик ДФ-а Јован Вучуровић каже да је протест свакако већ почео да даје резултате. “А очигледно је да постоји енергија и одлучност да се до краја истраје на захтјевима који су испостављени. Народ се објединио, хоће да ослободи Црну Гору, не жели више да буде талац криминалног режима и отворено се супротставља толико очигледним аномалијама, корупцији и пљачки која стиже из самог врха власти”, казао је он.

Наводи и да је стекао утисак да су и сви у опозицији схватили важност тренутка и домете протеста, као веома важног алата у правцу смјене режима.

“ДФ као први који је у политичком животу Црне Горе промовисао ненасилну борбу, изражава задовољство што смо сада сви на истом задатку и што у опозицији постоји висок степен сагласности и јединства да се грађанима изађе у сусрет по свим питањима како би протести успјели. ДФ је више пута истакао да подржава протесте и ми смо на располагању да помогнемо колико је у нашој моћи, без икаквих солирања и потеза који би могли да им нашкоде. То је, по нашем мишљењу, обавеза свих у опозицији”, поручује Вучуровић.

(Вијести, 26.02.2019.)Датум: 26.02.2019
Close
Close