Ђукановић: Онима којима су Синђелић и 
                   Велимировић људи од кредибилитета, Кнежевић
                              би морао да буде Олимп

Ђукановић: Онима којима су Синђелић и Велимировић људи од кредибилитета, Кнежевић би морао да буде Олимп

Земљотрес који је изазвала афера „Коверат“, афера Централна банка ЦГ или једноставније афера „Мило Ђукановић“, производи додатне дубоке пукотине у владајућој, мафијашкој-криминалној организацији, истакао је данас Милутин Ђукановић, шеф посланичког клуба ДФ-а.

Како оцјењује Ђукановић, на једној страни Мило Ђукановић, Милутин Симовић, директор Пореске управе Миомир Мугоша и тзв ГСДТ Миливоје Катнић тврде да је Атлас банка, посредством е-банкинг трансакција, утајила десетине милиона евра пореза и да је била сервис за прање новца, док Душко Марковић, НАТО тајкун Душко Кнежевић и министар финансија Дарко Радуновић саопштавају да су Одлуке Пореске управе, а самим тим и СДТ-а, незаконите и из тог разлога Министарство финансија их поништава и ставља ван снаге.

„За Премијера и Министра нема утаје пореза и нема прања пара, међутим директор Пореске управе најављује да су за њега неважни ставови његових претпостављених, Премијера и Министра, и да ће поново донијети, овога пута уз помоћ Катнићевих доказа, идентичну Одлуку, да је Кнежевић утајио порез и прао паре“, нагласио је он и додао:

Очигледно на мафијашком двору влада хаос, неко овдје сигурно има проблема са истином. Лаж и обмана су најбољи пријатељи врхушке на власти. Покушавају да читаво друштво увуку у блато у коме се они одавно налазе.

Ђукановић даље наглашава да тако савјетник Мила Ђукановића, Миго Стијеповић, данас признаје оно што је ДФ саопштио још у октобру 2017. године, да је у властити џеп стрпао 100.000 конвертованих долара, које је тзв ГСДТ Миливоје Катнић желио да припише ДФ-у.

Нато тајкун Кнежевић није желио да за потребе Катнића лаже и учествује лако доказивој монтажи и петљавини тужилаштва због чега му се све ово и догађа и насилно одузима његова имовина.  

Ђукановић оцјењује да министар Симовић данас урла, да је професор Кнежевић уништио све чега се дотакао, као да му он лично, и његова Влада нијесу помогли да се свега дотакне, па и наших живота.

Предсједник ДПС-а назива професора Душка Кнежевића лажовом и особом која хоће да руши државу, подсјећа Ђукановић.

Тај исти Предсједник и клика око њега, човјека који је више пута мијењао свој исказ, бјелосвјетског преваранта и осуђеног убицу Сашу Синђелића и шверцера оружјем и подводача из Зубиног Потока Пају Велимировића, проглашавају за људе од кредибилитета чијим последњим изјавама код Катнића, иза којих не стоји ни један материјални доказ, у потпуности вјерују.

Када професор Душко Кнежевић, оснивач универзитета, власник двије банке, НАТО тајкун, пријатељ бившег предсједника САД Била Клинтона, саопшти да је милионима евра финансирао ДПС, лично корумпирао Мила Ђукановића и његово најближе окружење, плаћао разне трошкове чак и оне за прање унеређених гаћа, а такве исказе подупре аудио видео записима и бројним документима онда ти исти обожаваоци истине у лику Синђелића и Велимировића надигну заглушујућу дреку како Кнежевић лаже.

Елементарна логика не може да прихвати ове преваре и контрадикције. Онима којима су Саша Синђелић и Мирко Велимировић људи од кредибилитета, њихов интимус професор доктор Душко Кнежевић би морао да буде Олимп истине и правде, истакао је шеф посланичког клуба ДФ-а.

Колектор је пукао, а канализација и блато су покуљали на све стране и истина мора да побиједи.

Демократски фронт још једном позива све опозиционе политичке субјекте да се објединимо и искористимо ову историјску шансу и донесемо Црној Гори, слободу и демократију, поручио је Милутин Ђукановић.

ИН4С, 09.02.2019.Датум: 09.02.2019
Close
Close