ОО Никшић:Милатовић: Предраг
                                Бошковић је амебоидни НАТО слуга

ОО Никшић:Милатовић: Предраг Бошковић је амебоидни НАТО слуга

Јанко Милатовић, предсједник ОО НСД Никшић, оцијенио је да је 2017. године НАТО пакт званично окупирао Црну Гору посредством одлуке нове Петровданске скупштине на Цетињу, те да се на челу Министарства војске Црне Горе налази амебиодни НАТО слуга и ДПС-ов стручњак за све и свашта, Предраг Бошковић, познат по томе што је од некадашњег српског ,,Белог орла“ дошао до НАТО врапца.

„Поменути НАТО врапчић је за релативно кратак период управљања овим ресорним министарством својим одлукама и изјавама без сваке сумње заслужио истакнуто мјесто на мрачном списку највећих издајника Црне Горе и нашег народа, а свакако један од најбестиднијих потеза бившег Србина Бошковића јесте забрана одавања почасти жртвама НАТО агресије у даниловградској касарни“.

Милатовић је истакао да је веома забрињавајућа, нарочито за Никшићане, јуче најављена могућност пресељења војног аеродрома, чија је једина улога симулација НАТО базе, на Капино Поље. Он је подсјетио да су у току реконструкције никшићког аеродрома у циљу организације Свјетског првенства у падобранству 2010. године, представници локалне власти у Никшићу истицали да ће аеродром бити коришћен искључиво у привредне и спортске сврхе.

„Јучерашња најава министра Бошковића показала је да је иза свега тога стајала подла намјера владајућих кругова да се у будућности никшићки аеродром жртвује окупационом систему НАТО пакта. Такође, требамо се подсјетити и изјаве дотичног НАТО врапчића када је рекао да НАТО пакт од Црне Горе није тражио изградњу војних база на њеној територији, а суштински, овај агресивни војни савез ће их имати и то у Никшићу, Бару и на Сињајевини на којој планирају да традиционални бјелопавлићки катун и чисту еколошку дестинацију жртвују за уништавања минско-експлозивних војних материјала НАТО пакта“, наглашава Милатовић.

Лидер никшићког НСД-а сматра да је гротескно то што министар Бошковић није у стању да открије ко је украо два сандука бомби из војног магацина у Брезовику, а жели да бистри међународну политику и распоређује НАТО базе по Црној Гори.

„На јучерашњи дан, прије 92.године, упокојио се велики српски јунак Сердар Јанко Вукотић – дивизијар, војни министар и предсједник Владе, а ја сам убијеђен да би се превртао у гробу да може да види ко је данас на челу Министарства војске Црне Горе“, закључио је Милатовић.

ИН4С, 06.02.2019.Датум: 06.02.2019
Close
Close