ДФ: Након интервјуа Душка Кнежевића, свима је
                             јасно да је ДПС највеће зло које је
                                  окупирало Црну Гору

ДФ: Након интервјуа Душка Кнежевића, свима је јасно да је ДПС највеће зло које је окупирало Црну Гору

Демократски фронт констатује да је након интервјуа професора Душка Кнежевића и оптужби које је изнио на рачун Главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића и челних људи режима, свакоме јасно да се ради о организованој криминалној групи која је злоупотребљавајући правосуђе водила и води монтиране политичке процесе против Демократског фронта, његових лидера и функционера.

Чињеница да их је један од главних покровитеља режима директно оптужио да су тражили од њега да новац који је Демократска партија социјалиста обезбиједила из црних извора представи као новац ДФ-а, представља скандалозан доказ о токовима новца и финансирању изборних кампања ДПС свих ових година, на шта је ДФ указивао, истакли су из овог савеза. 

Поново постављамо питање Врховном државном тужиоцу Ивици Станковићу да саопшти одакле су нелегална средства ДПС-а за кампању 2016. године и какве везе има бивши градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић са 100 000 долара конвертованих у евре 12. октобра 2016. године, тачно 4 дана пред одржавање парламентарних избора.

Такође је веома битно да нам одлазећи ВДТ саопшти и гдје су те паре завршиле, пошто је очигледно да Мига Стијеповића нису смјели саслушати јер га штите партијски шефови.

У ДФ-у истичу да је ово је више него довољно доказа да Агенција за спречавање корупције одмах блокира жиро-рачун ДПС-а и да се пред Уставним судом покрене иницијатива о забрани рада ове криминалне организације.

Након интервјуа професора Душка Кнежевића ваљда је свима у Црној Гори јасно да је ДФ био у праву када је прецизно лоцирао ДПС као највеће зло које је окупирало Црну Гору и да су уствари они 16. октобра 2016. године,на дан одржавања парламентарних избора, извели државни удар укравши побједу опозиције а онда оптужили ДФ за оно што су заправо они урадили.

Истина је као и правда, спора али и достижна и као што видимо свакога дана челнике ДПС-а и челнике правосуђа сустиже и открива сва њихова непочинства, наглашавају они и додају:

Због тога ће ДФ наставити да таргетира све режимске актере који су учествовали у државном удару и тзв. прању новца и предузеће конкретне акције како би до краја разобличили криминалну банду.

Очекујемо и од осталих колега из опозиције, а посебно од појединих челнике опозиционих партија који су изражавали сумњу у ДФ и индиректно тражили да наши лидери буду осуђени, да јавно осуде челнике правосуђа и све оне који су учествовали у креирању и спровођењу монтираних политичких процеса против нас, јер се сада јасно види да су у парампарчад разбијене све лажне оптужбе и подметања на рачун ДФ-а, поручили су.

ИН4С, 05.01.2019.Датум: 05.01.2019
Close
Close