ДФ: Још једном позивамо Станковића да 
                     објави разговор Катнића и Кнежевића

ДФ: Још једном позивамо Станковића да објави разговор Катнића и Кнежевића

Сваким даном отпора Демократског фронта организованом политичком, полицијском, тужилачком, судском и медијском линчу, појављују се нови и нови докази. Истраге вођене стаљинистичким методама монтирања, уцјена, притисака од стране Миливоја Катнића указују на основану сумњу да је у континуитету кршио Устав, законе и грубо злоупотребљавао своја овлашћења у циљу монтирања лажних процеса против ДФ.

Још једном позивамо ВДТ Ивицу Станковића, који је први позвани да обезбиједи законитост у функционисању тужилаштва, да објави садржај службеног разговора предсједника Атлас групе др Душка Кнежевића и ГСТ Миливоја Катнића. Постоји несумњиви интерес јавности да сазна садржај ових службених разговора, јер Кнежевић већ више пута помиње да га је Катнић уцјењивао и тражио од њега да лажно свједочи да је ДФ обављао неке трансакције преко Атлас банке.

Ако је Станковић допустио да се на сајту тужилаштва објаве дјелови стенограма тајно и незаконито сниманих разговора Андрије Мандића и Предрага Булатовића од стране преваранта и шпијуна Мујовића (који је још увијек на слободи), не постоји ниједан разлог да Станковић заташкава садржину службеног разговора Катнића и Кнежевића.

Да би јавности било јасније какву је монструозну конструкцију и монтажу планирао Катнић, позивамо Станковића да јавно објави који високи функционер ДПС је власник поменутих 100.000 УСД, које је Катнић хтио да лажно представи као руски новац који је примио ДФ, лажно оптужујући возаче Атлас Групе. Ми у ДФ смо јавно указали да се ради о новцу Славољуба Мига Стијеповића, тада градоначелника Подгорице. Станковић треба да обавијести јавност да ли је то тачно или чека да Душко Кнежевић објави садржај разговора.

Само и искључиво Ивица Станковић је одговоран за законит и транспарентан рад тужилаштва и мора да реагује када се појаве овако озбиљне оптужбе за тешке злоупотребе и масовно кршење људских права од стране високо рангираних функционера тужилаштва. Такође, позивамо Станковића да обавијести јавност да ли се истраге о прању новца воде за Прву банку, Адико банку и Универзал банку.Датум: 30.12.2018
Close
Close