ДФ: Подршка 
                    породици Ђуришић

ДФ: Подршка породици Ђуришић

Демократски фронт најоштрије осуђује срамно слање у затвор Данијеле Ђуришић. Оцјењујући да је ово још једна мрља на образу Црне Горе од стране актуелног режима, тражимо да Данијела Ђуришић одмах буде пуштена на слободу. Она није починила било шта због чега би лежала у Спужу, али су они који још увијек одлучују о судбинама грађана Црне Горе процијенили да на овај начин могу послати поруку и обесхрабрити све друге који се боре за своја права и за слободну Црну Гору. Питање је времена када ће се та логика као бумеранг вратити тим људима који су умислили да могу све и да су изнад закона.

Подсјећамо, породица Вање Ђуришића већ дуже вријеме, храбро и одлучно, брани своје, своју земљу, приватну својину, оно што су од предака наслиједили и што им по закону припада. Међутим, у земљи у којој владају корупција, криминал, прогон и терор над политичким неистомишљеницима не постоје закони, већ само воља врха режима или неког од локалних моћника, који умјесто да врате Ђуришићима оно што је њихово, хапсе, малтретирају и шиканирају чланове ове породице. Са друге стране, у овој бесудној земљи, на слободи су разни ликови из режима и блиски режиму који су годинама и деценијама пљачкали и уништавали Црну Гору и ову земљу и њене грађане оштетили за милијарде евра.

ДФ исказује потпуну солидарност са породицом Ђуришић и дајемо им снажну подршку да одбране оно што су наслиједили и што им по закону припада.Датум: 27.12.2018
Close
Close