Предсједништво ДФ: Издаја је “природно”
                                стање актуелног режима

Предсједништво ДФ: Издаја је “природно” стање актуелног режима

ДФ је био у праву када је тврдио да је Црна Гора тешко угрожена дјеловањем актуелног режима, јер је издаја постала њихово природно политичко стање, које је и довело до тога да се дјелови Црне Горе отворено предају лажној држави Косово. Оваква, крајње критична и опасна ситуација, у којој група неодговорних и издаји склоних црногорских политичара тргује са територијом, једино може бити ријешена тако што ће свој суд о тим потезима, на референдуму дати наши грађани.

Ми смо сигурни да грађани неће дозволити даља понижења, јер борба против ове власти је постала борба за образ Црне Горе. Колико је ситуација око такозване демаркације опасна свједоче и позиви који стижу од мјештана Велике и других пограничних села, који не пристају на то да Душко Марковић и Филип Вујановић поклањају њихова имања и који ће бранити своју дједовину и територију Црне Горе.

Тешко се може пронаћи примјер у историји, да је нека власт овако понизила Црну Гору и њене грађане, и да се дилови режима са албанском мафијом намирују поклањањем територија. Међутим, када је 2008. године влада Мила Ђукановића признала лажну државу Косово, противно вољи 85 одсто грађана, то је био јасан сигнал да је та мафијашка хоботница спремна на све, и да за своје дилове има подршку и појединих кругова у међународној заједници.

Колико је дубок, прије свега морални понор у који је упао врх црногорског режима, и до које границе иде безочност те политике, свједочи и чињеница да се договори на релацији Марковић-Харадинај, Вујановић-Тачи, одвијају на Дан државности Србије, а финиширају у тренутку када албански екстремисти прослављају дан своје лажне творевине. Очигледно је да албански есктремисти осјећају да овако слабашну и подијељену Црну Гору могу отворено да малтретирају, знајући да они који се налазе на челу ЦГ не могу да им се супротставе и да ће прихватити све што они траже.

То што су људи из врха власти оваквим потезима пљунули на своје претке, сигнал је за узбуну – да је вријеме да Црна Гора крене другим путем, путем своје традиције и славних предака који су знали ко су нам пријатељи, а ко не. И то су темељне разлике између ДФ и овога режима- Ђукановић, Марковић и Вујановић су без поговора пристали да буду дио кореографије у слављу бивших вођа терористичке ОВК, а ДФ ће по доласку на власт покренути процедуру за укидање одлуке о признању тзв. Косова, као и за укидање санкција Русији. То је наше обећање не само пред грађанима Црне Горе, него и пред оном историјском Црном Гором која се никад није предала и продала.

А што се тиче Филипа Вујановића- он свој мандат лажног предсједника завршава на очекиван начин – у друштву са представницима лажне државе.Датум: 17.02.2018
Close
Close