ДФ: Варијабиле посланицима
                                владајуће коалиције сраман чин!

ДФ: Варијабиле посланицима владајуће коалиције сраман чин!

То што су 42 посланика владајуће коалиције за децембар добили варијабилу од по 400 евра је сраман чин, реаговали су из Демократског фронта на одлуку која је јуче донијета на колегијуму Скупштине а у тајности од посланика ДФ-а Милутина Ђукановића.

ИН4С је још јуче објавио списак посланика који су „чашћени“ са 80% од нето просјечне зараде у Црној Гори.

„У времену када ти исти посланици укидају бројна социјална давања, није поштено да сами себе награђују, и да то крију од јавности која их и финансира“, казали су данас на прес-конференцији посланици ДФ-а.

Шеф посланичког клуба највеће опозиционе групације Милутин Ђукановић нагласио је да су управо они посланици који су ускратили мајкама са троје и више дјеце надокнаде, сада накнаде додијелили себи.

„Водити рестриктивну финансијску политику, уводити повећање ПДВ-а, уводити разне акцизе и таксе са којима се врши директан удар на буџете свих грађана; такође, ускратити надокнаде мајкама са троје и више дјеце а онда ти исти посланици који су то урадили одлучују да добију финансијске надокнаде за свој рад који је у протеклој години био миноран – то није фер и није коректно“, истакао је Ђукановић.

ИН4С, 20.01.2018.Датум: 20.01.2018
Close
Close