Договорена сарадња са Младом гардом,
                                подмлатком Јединствене Русије

Договорена сарадња са Младом гардом, подмлатком Јединствене Русије

Портпарол Нове српске демократије Марко Ковачевић састао се јуче у Београду са међународним секретаром Младе Гарде, подмлатка Јединствене Русије Владимира Путина, Дариом Шаровом. На састанку је договорено потписивање протокола о сарадњи Младе Гарде и Клуба младих Нове српске демократије. Клубу младих НСД-а је упућен позив у Москву гдје ће се прецизније договорити о детаљима сарадње.

Ковачевић се такође састао и са предсједником Демократске заједнице младих Европе – ДЕМYЦ, Хавиером Хуртадом Миром и договорио да Нова српска демократија, која је до сада била у статусу посматрача у овој европској међународној организацији, крене у процес ступања у пуноправно чланство.

Портпарол НСД-а је био гост Омладине Демократске странке Србије која је у јуну ове године изабрала своје ново руководство. Овом приликом, поред већ поменутих, Ковачевић је имао састанке и са предсједником ДСС-а Милошем Јовановићем и предсједником Омладине ДСС-а Здравком Веселиновим и народним послаником Дејаном Шулкићем.Датум: 13.12.2017
Close
Close