ОО Подгорица: Зечевић: Хапшење Вање
                                     и Сава Ђуришића сраман чин

ОО Подгорица: Зечевић: Хапшење Вање и Сава Ђуришића сраман чин

"Демократски фронт оцјењује да је хапшење Вање и Сава Ђуришића још један сраман потез актуелног диктаторског режима, који под својом мафијашком шапом држи судство и тужилаштво. Овај случај је очигледан примјер државне хајдучије и разбојничког понашања оних слугу режима који су спремни да згазе свој образ како би се додворили једном Мигу Стијеповићу и осталим креатурама из подгоричке власти.

Тортура која се мјесецима спроводи над фамилијом Ђуришић се наставља несмањеном жестином, и на тај начин се жели послати порука свим грађанима како ће проћи уколико се усуде да штите своју имовину. Са друге стране, функционери ДПС и њихових сателита без икакве казне су опустошили читаву Подгорицу и Црну Гору, обогатили се пљачком државне имовине, подијелили станове и послове својој дјеци и рођацима.

Вања Ђуришић и његова породица су примјер на који начин је једино могуће супротставити се бахатој и незајажљивој групи пљачкаша која је узурпирала све полуге власти. Али, они који се не колебају у одбрани својих права, највише сметају криминалној власти коју у Подгорици персонификује Славољуб Стијеповић. Исти тај Стијеповић је већ неколико пута ухваћен у разним тешким незаконитим радњама, али је захваљући партијским тужиоцима избјегао суочавање са правдом.

Подсјећамо, једно од чувенијих непочинстава градоначелника Подгорице је прање 100 000 долара за његове и потребе кампање ДПС, за које такође није процесуиран. Међутим, Стијеповић, као и шефови криминалне организације којој припада, а која се зове ДПС, треба да знају да ће доласком на власт ДФ-а правда закуцати на врата свих који су 27 година пљачкали Црну Гору и уништавали будућност њених грађана.

ДФ још једном пружа пуну подршку породици Ђуришић и позивамо надлежне да се не поигравају са судбинама грађана, већ да поштују закон, који је у потпуности на страни Ђуришића."

Радош Зечевић, предсједник ОО НСД Подгорица и одборник у Скупштини Главног градаДатум: 12.12.2017
Close
Close