Вучуровић: Истекао рок за одговор, 
                            ДФ се враћа у парламент

Вучуровић: Истекао рок за одговор, ДФ се враћа у парламент

Демократски фронт констатује да је данас у 12 часова истекао рок који смо дали опозиционим странкама да одговоре да ли су спремни да са ДФ-ом, по принципу „бијелог папира”, сједну за сто и отпочну разговоре, како бисмо ствари покренули са мртве тачке и у најкраћем року предузели заједничке акције које би довеле до испуњења очекивања наших подржавалаца.

Такође смо нагласили да је за заједничку акцију потребан консензус релевантних опозиционих парламентарних странака, на чије смо се адресе и упутили позив. До данас, позитивно су нам одговорили Уједињена Црна Гора и посланик Александар Дамјановић, и ми им овом приликом захваљујемо на коректном односу према нашој иницијативи. Остатак опозиције, који, иначе, представља мањину опозиционих посланика - 18 од 39, одговорио је негативно или је игнорисао наш позив и иницијативу. Тиме су показали не само свој однос према Демократском фронту, него и према заједништву опозиције за које смо сигурни да га прижељкују опозициони бирачи.

Демократски фронт ће предузети конкретну политичку акцију у правцу заштите својих бирача. Посланички клуб ДФ ће у понедјељак, на конференцији за новинаре, саопштити разлоге због којих ће се наш политички савез вратити у парламент. Ако неко из опозиције мисли да је то погрешан политички потез, ни до понедјељка није касно да одговоре на нашу иницијативу.

Датум: 08.12.2017
Close
Close