ДФ Кривокапићу: Није витешки ударати ДФ, против
                      кога врше удружени злочиначки подухват

ДФ Кривокапићу: Није витешки ударати ДФ, против кога врше удружени злочиначки подухват

Није витешки ударати данас ДФ, против кога врше удружени злочиначки подухват црногорски криминални режим и најмоћније структуре НАТО савеза, истакао је функционер Демократског фронта Марко Ковачевић поводом изјаве новинара Бора Кривокапића у емисији „Жива истина“.

„Давно превазиђени новинари, истрошени и незанимљиви у својој професији, простор могу да добију само у нездравим интересима предсједника ДПС-а, коме очигледно неке међународне адресе препоручују да се не кандидује на предсједничким изборима. Задатак је био одиграти у његовом интересу, јер амбасадоре земаља које су његове главне савезнице може да вријеђа онај ко прима апанажицу, док Ђукановић, свакако, то не и не помишља. Овај наступ није случајно темпиран у сусрет одређивању кандидата ДПС-а за предсједничке изборе,“ казао је Ковачевић и нагласио:

„Конструкције које нам је представио Боро Кривокапић у емисији ‘Жива истина’ имају само сврху да покушају да свежу логику у чвор не би ли они који покушавају да нормално сагледавају стање у којем се ова земља налази престали да о томе уопште мисле. Једина урота у читавој његовој причи јесте она коју је са водитељем емисије направио против здравог разума али за конкретни интерес предсједника ДПС-а и његове очигледне намјере да пошто-пото буде кандидат на предсједничким изборима.

Тако смо дошли у ситуацију да људе из опозиције, који имају подршку од стране десетина а врло често и стотина хиљада грађана, блати један презрени новинар одређујући им фусноте у историји Црне Горе а да истовремено у својој пратњи има само двије пудлице које неријетко мора да носи у наручју по улицама српске престонице јер ни оне не желе да иду за њим. Прави примјер ‘жестоког’ Црногорца са београдског асфалта, налик Јову Капи, спремног да служи своме вођи чак и када му овај отме вјереницу.“

Кривокапић пустио гласић како би прикрио мањак памети Катнића и осталих креатора судских процеса

„Само од једног таквог склопа смо и могли чути тезу да је лидерима ДФ-а помоћ стигла са оне међународне адресе,која се данас противи кандидатури Мила Ђукановића на предсједничким изборима али која му је дала најснажнију подршку за обрачун са нашим политичким савезом који још увијек траје.

Узет у наручје од стране Мила Ђукановића, онако како он у наручје узима своје пудлице по којима је једино и познат у Београду, Боро Кривокапић се осмјелио да пусти свој гласић не би ли како прикрио мањак памети Миливоја Катнића и осталих креатора политичких судских процеса који мафији на власти служе да онемогуће најснажнији опозициони политички субјекат у Црној Гори да нормално функционише, како би се на лакши начин обрачунали са остатком опозиције онако како смо то имали прилике да видимо на протеклим локалним изборима,“ напоменуо је функционер ДФ-а истакао:

„Онакве глупости и лажи могао је да саопшти само неко ко је хронично у стању финансијске потребе а није спреман да до жељеног новца дође на било који други начин осим да за интерес газде вријеђа и блати људе који су брутално разапети од стране режима. Није витешки ударати данас ДФ, против кога врше удружени злочиначки подухват црногорски криминални режим и најмоћније структуре НАТО савеза. Природно би било да слободан човјек и интелектуалац искаже солидарност и стане уз оне који су прогоњени. У овој причи су, међутим, најважније апанаже. Због њих наследници Стевана Ћурчића желе да историју Црне Горе претворе у историју хотела ‘Црна Гора’ и да сваки свој рачун ставе на собу број 416. По томе се слободна Црна Гора разликује од Дукљана. И зато је она увијек побјеђивала Црну Гору апанажа.“

ИН4С, 03.12.2017.Датум: 03.12.2017
Close
Close