Предсједништво ДФ: Марковић, Станковић и Пажин
                             стоје иза угрожавања безбједности лидера ДФ

Предсједништво ДФ: Марковић, Станковић и Пажин стоје иза угрожавања безбједности лидера ДФ

Предсједништво Демократског фронта је данас оцијенило веома забрињавајућом намјеру Душка Марковића, Зорана Пажина и Ивице Станковића да се кроз инструирање свједока сарадника Саше Синђелића, покушају криминализовати лидери ДФ, као наводни наручиоци његовог атентата, чиме нам се црта мета на грудима и угрожава наша безбедност, саопштили су из највеће опозиционе групације.

„Ми схватамо панику у редовима режима због краха лажног монтираног случаја државног удара, гдје цијела Црна Гора гледа на које гране је овај режим довео тужилаштво и правосуђе, да нам се спрда читав свијет. Ипак, покушаји режима да цртају мете на грудима лидера ДФ-а и да угрожавају нашу безбједност и безбједност наших породица, неће остати без адекватног одговора ДФ-а,“ поручили су из Фронта.

Они су посебно истакли да је „као дио нове фазе обрачуна режима са ДФ-ом, обијена кућа Предрага Булатовића, а јуче изведена диверзија на аутомобилу Бранка Радуловића, што оцјењујемо као наставак прогона и покушаја и физичке елиминације лидера ДФ“.

„Уколико се одмах не открију налогодавци, организатори и извршиоци ових напада на лидере ДФ-а, ДФ ће Душка Марковића, Ивицу Станковића и Зорана Пажина држати као одговорне за покушај физичке ликвидације лидера ДФ-а,“ нагласили су у саопштењу.

Сигурни смо да ће грађани Мојковца и Цетиња постати дио покрета за ослобођење државе од окова режима

Предсједништво ДФ-а је оцијенило да њихови храбри активисти одрађују сјајан посао у кампањи за локалне изборе у Мојковцу и на Цетињу, „упркос чињеници да због ескалације државног, тужилачког, правосудног, медијског, мафијашког прогона лидера ДФ, ми нијесмо у могућности да дамо свој пуни допринос кампањи, што је и циљ ове режимске харанге против ДФ-а“.

„Предсједништво ДФ-а је сигурно да ће грађани Мојковца и Цетиња препознати храбру и часну борбу ДФ-а за правду и истину и да ће својим гласом листама ДФ, постати дио покрета за ослобођење наше државе од окова једног корумпираног и антицрногорксог режима који је опљачкао државу и народ и обрукао наше славне претке и нашу историју,“ напоменули су из ДФ-а и истакли:

„Нема предаје. Слобода или ништа. Само Фронт ослобађа. До побједе.

На муци се познају јунаци. Само сложно. Само јако.“

ИН4С, 10.11.2017.Датум: 10.11.2017
Close
Close