Мандић: Ово не значи да смо се 
                    трајно вратили у Парламент

Мандић: Ово не значи да смо се трајно вратили у Парламент

Андрија Мандић, члан Предсједништав Фронта и предсједник НСД-а казао је да данашње присуство посланика ДФ-а не значи да су се трајно вратили у Парламент, а „доћи ћемо увијек када процијенимо да је то интерес ДФ-а и грађана Црне Горе“.

Мандић је питао Марковића да ли је урадио процјену ризика по укупну безбједност земље због, како се наводи у питању, терора који црногорска власт врши над ДФ-ом и сагледао све последице које могу настати због оваквог бруталног односа режима према најјачем опозиционом субјекту.

“Позивам вас као главног наредбодавца у државној власти, да одмах ослободите наше невино утамничене чланове и зауставите све монтиране полицијско судске процесе који се воде против политичара ДФ-а и њихових чланова породица”, казао је он.

Посланички клуб ДФ-а, истакао је Мандић, не жели да губи енергију на послушнике који слушају Марковићева наређења.

Јавност је, како је рекао, упозната са тим да је Специјални тужилац Саша Чађеновић, два дана након срамне одлуке да утамничи свог рођака Михаила Чађеновића, 7. фебруара, лично од Марковића награђен станом.

Општим реизбором судија и тужилаца у правосуђу би се поправила ствар, односно ослободила ова важна грана власти, нагласио је Мандић.

Мандић је потом истакао да му је Марковић одговорио као да је главни уредник ТВ Пинка.

„Немојте мислити да је Катнић могао остати на тој функцији после изјаве да су јединице ГРУ-а биле на Златибору“, казао је он, додајући да Марковић брани и чува Катнића.

Он је позвао Марковића да не се не игра са стабилношћу Црне Горе.

Према његовим ријечима, „једна страна амбасада“ брани остатку опозиције да се придружи ДФ-у у борби против ДПС-а.

ИН4С, 25.10.2017.


Датум: 25.10.2017
Close
Close