ДФ: Стијеповићевих 100.000 долара 
                 подстакле код Паје Велимировића патриотски занос

ДФ: Стијеповићевих 100.000 долара подстакле код Паје Велимировића патриотски занос

Као што је ДФ недавно упознао јавност, градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић је у октобру прошле године, уочи парламентарних избора, размијенио 100 000 долара, што је данас потврдио и дневни лист Вијести. Нико не може спорити да су они добро „информисани“, јер су снажно умрежени са важним међународним структурама, мада морамо констатовати да су ипак мало закаснили за порталом ИН4С, саопштили су данас из Демократског фронта.

„Стијеповић, а посебно партија којој припада, невјешто су покушали да демантују ове тврдње, јер се појављују свједоци који увјерљиво говоре о конкретним чињеницама везаним за саму трансакцију као и сврху зашто је требао да буде употријебљен овај новац. О томе посебно говори тајминг када се десило конвертовање долара у евре, јер се ради о 12. октобру 2016. године,“ казали су из ДФ-а и нагласили:

„Тог дана, у пријеподневним сатима, функционери ДФ Небојша Медојевић и Славен Радуновић одржали су конференцију за новинаре на којој су јавност упознали са сценаријом који на дан избора припрема црногорски режим у сарадњи са СДТ уколико ДПС процијени да неће освојити парламентарну већину. По том плану, маскирана лица би изазавала немире, а влада би увела ванредно стање, чији би коначни резултат био ликвидација лидера ДФ.

Недуго након те конференције, у полицију се изненада, ничим изазван, појављује ‘војвода’ Паја Велимировић, вођен дубоким осјећањима бриге за Црну Гору, а подстакнут страдањем на Мојковцу, када је војска Јанка Вукотића обезбиједила пролаз војсци Србије за Крф. У патриотском заносу, он се самопријављује и након конференције за новинаре ДФ-а саопштава да постоји неки други план да се изазове невиђено крвопролиће на дан избора, и да је он припадник организоване криминалне групе која ће учествовати у том пројекту. По његовој пријави, датој тога дана, он је ангажован од стране руских и српских националиста да сруши крхку црногорску демократију, и доведе ДФ на власт у Црној Гори, а истовремено наследнике династије Романов у Русији.

Шалу на страну, што се тиче његовог личног утицаја на ове велике историјске процесе, овдје треба првенствено уградити оних 100 000 долара Славољуба Стијеповића, којима је подмазана ова прича Паје Велимировића. Наиме, сада се већ може закључити, а на основу дреке коју производе ДПС и Стијеповић тврдо вјеровати да су баш те паре употријебљене како би се код ‘војводе“ Паје подстакао патриотски занос.“

Партијска ћелија ДПС-а покушава да сакрије да су појединци директно оптужили Стијеповића

„У Црној Гори се мало тога дешава случајно, а нарочито да се истога дана, 12. октобра 2016, деси толико важних догађаја – након што ДФ упознаје грађане и надлежне са монструозним планом ДПС-а, АНБ-а и СДТ-а, појављује се Паја да спаси што се спасити може, а у исти дан Миго Стијеповић врши размјену 100 000 долара у евре, јер ‘војводу’ Пају, као и његовог политичког ментора, предсједника ‘Странке здравог разума’ Шојића, долари не интересују.

Партијска ћелија ДПС-а окупљена у такозваном специјалном полицијском тиму покушала је да сакрије да су појединци директно оптужили Стијеповића, СДТ је то невјешто заташкавао, али узалуд,“ напоменули су из ДФ-а и истакли:

„Као што је ДФ и Клуб младих ДФ саопштио на почетку ове монтаже и бламаже правосуђа – правда ће једног тренутка закуцати на свачија врата, и нијесмо сигурни да и овог тренутка, прије тога куцања, имају миран и добар сан појединци из тужилаштва и судства, који су због новца и корупције одлучили да учествују у свему овоме.“

ИН4С, 12.10.2017.Датум: 12.10.2017
Close
Close