Сања Мандић након саслушања у СДТ-у: 
                     Ово је још један покушај притиска на мог супруга

Сања Мандић након саслушања у СДТ-у: Ово је још један покушај притиска на мог супруга

Позив који сам добила и мој боравак у СДТ-у само је један у низу покушаја притисака на мог супруга, Андрију Мандића, казала је након саслушања Сања Мандић, супруга лидера НСД и члана Предсједништва ДФ-а Андрије Мандића.

Црногорска полиција уручила је јуче позив Сањи Мандић да буде саслушана код специјалног тужиоца Лидије Вукчевић. Мандић је саслушана у својству свједока у предмету везаном за наводно прање новца.

„То су бестидне и приземне појаве које се дешавају. ДФ ће наставити борбу за правду, истину и слободу. Слобода је близу, само храбро и само јако,“ нагласила је Мандић.

Подсјетимо, позив јој је јуче уручио полицијски инспектор Владан Лазовић, братанић Зорана Лазовића, пензионисаног инспектора АНБ и побратим ГСТ Миливоја Катнића.

Владан Лазовић је био осумњичен да је један од припадника тзв. Црних тројки које организовао његов стриц а које су пребијале истакнуте противнике режима, у предреферендумском времену, од којих су по бруталности и испољеним садистичким склоностима посебно упамћени напади на Душка Јовановића – уредника Дана, и Момира Војводића – познатог српског пјесника.

Име Владана Лазовића помиње се и у афери државни удар као службеника који је подметнуо оружје у кући полицијског функционера Синише Стојковића. Оружје је било подметнуто како би монтирани случај добио макар један логични моменат.

Породица Андрије Мандића системски прогањана

Породица Андрије Мандића је системски прогањана тако да је, поред два кривична процеса против предсједника Нове српске демократије, специјални државни тужилац саслушавао и његову сестру Ксенију а сад супругу Сању.

Ипак, преседан представља утамничење Андријиног малољетног сина Илије, који је невин у истражном затвору провео 23 дана, заједно са вишеструким убицама и повратницима. 

ИН4С, 12.10.2017.Датум: 12.10.2017
Close
Close