Чађеновић: Рекао сам Катнићу – нека добијем 
                               и 10 година, нећу никога лажно да оптужим

Чађеновић: Рекао сам Катнићу – нека добијем и 10 година, нећу никога лажно да оптужим

На суђењу невино оптуженима у афери „Државни удар“, адвокат Мироје Јовановић је питао Михаила Чађеновића да ли је Специјално тужилаштво покушало да га обмане како би се дошло до његове изјаве, признања или чињења које би се против њега могло употријебити као доказ.

Судија Мугоша је забранила је да се у поступку користе изјаве Чађеновића које је дао у својству грађанина.

Адвокат Мироје Јовановић је питао и да ли је на његовог штићеника, Михаила Чађеновића, од стране Специјалног тужиоца Саше Чађеновића вршен притисак у приватним просторијама.
Судија Мугоша је забранила одговор на ово питање.

Чађеновић је, такође, рекао да цијела његова породица живи часно и поштено у Подгорици већ дуго времена и да нико никад није имао везе са криминалом.

„Знао је то добро и тужилац Чађеновић како моја породица живи, али ово је очито захвалност тужиоца моме оцу, а он зна добро шта је мој отац урадио за њега“, рекао је Чађеновић.

„Главни СДТ ме је обмањивао. Кад су се камере угасиле рекао је да је он био судија и да судија неће цијенити моју изјаву, да он мени не вјерује и да он зна да ја све знам. Онда је почео да ми пријети: Ово ти је казна од 4 до 8 година затвора", казао је Чађеновић

"Ја сам њему рекао: Слободно и 10, ја сам чист пред Богом за разлику од вас, држите ме колико хоћете у затвору, али нећу пристати да оптужим некога лажно", казао је Чађеновић.

Радуновић: Осам мјесеци Чађо чека овај дан

...и онда му срамно црногорско правосуђе не дозвољава да саопшти због чега је оптужен и због чека је 8 мјесеци лежао невин у Спужу. Док га је СДТ Саша Чађеновић у својој кући, као “добронамјерни рођак“ обрађивао да призна нешто што није урадио - “па неће ићи у затвор”, а чиме би увукао Андрију Мандића у овај намјештени процес, Сашин отац Вучина је добацио Михаилу “пази Мишко да те ОВАЈ у нешто не ували”. Отац га најбоље познаје!

Михаило Чађеновић је јунак овога времена и примјер свима који држе до части и поштења.Датум: 05.10.2017
Close
Close