Ковачевић: Саучесници у крађи гласова
                  ДПС-а не трпе никакве последице

Ковачевић: Саучесници у крађи гласова ДПС-а не трпе никакве последице

Ситуација у Црној Гори је таква да они коју су за ову земљу везали своје животе и средиште својих активности, имају мање права од оних људи који су своју судбину везали за неке друге земље, нпр. Луксембург, а чија је веза са Црном Гором једино та да на позив ДПС-а уредно дођу на гласање, са авионском картом која је плаћена новцем првонаведених. 

Јасно је да се о судбини Црне Горе, на разне начине, више питају они који су ван ње него они који су у њој. Још ако су они који су у њој Срби, онда је то одличан предуслов за сваку врсту дискриминације према њима.
 
Због публиковања документарног филма „Операција Луксембург“ о куповини гласова у корист ДПС-а, у барском Основном суду 9. октобра биће донесена пресуда новинару Миленку Мишку Јовановићу, предсједнику ОО Нове српске демократије (НСД) Богићу Белом Митровићу, и члану ГО НСД Итани Главановић, који живе и раде у Бару и не намјеравају да се одселе из Црне Горе. Њима се суди по приватној тужби јунакиње овог филма Ресмије Мемић, која живи у Њемачкој и која је све своје животне активности посветила овој земљи, док у Црној Гори врши само криминалне активности у корист ДПС-а, учествујући у бруталној крађи гласова и прекрајању изборне воље грађана.  

Тако долазимо до крајњег апсурда да они који су прибавили конкретне доказе о куповини гласова, и тако открили злоупотребе у току самог изборног процеса, бивају за то осуђивани, док они који су своје животе везали за неке друге земље, и који су саучесници ДПС-а у крађи изборне воље грађана, не трпе никакве последице због тога. То је само једна од верзија накарадног патриотизма у Црној Гори. 

НСД најоштрије осуђује прогон својих функционера, новинара и других савјесних грађана ове земље који желе да се о њој питају они који у њој живе, а не они који су одавно одустали од Црне Горе у сваком погледу, сем када треба помоћи ДПС-у да покраде изборе. 
Датум: 04.10.2017
Close
Close