НСД најоштрије осудила хапшења 
                         и прогон активиста Демократског фронта

НСД најоштрије осудила хапшења и прогон активиста Демократског фронта

Предсједништво Нове српске демократије најоштрије је осудило хапшења и прогон функционера и младих активиста Демократског фронта од стране Специјалног државног тужилаштва и Специјалног полицијског тима. То је још један доказ, како су навели, да је ДФ данас најпрогоњенија политичка структура у Европи и да је на сцени отворена диктатура.

У контексту најновијих информација и интервјуа пуковника Славка Никића, који је обавијестио црногорску јавност да је Миливоје Катнић покушао да га подмити са 100 хиљада евра, како би учествовао у монтирању политичког процеса против лидера ДФ и коме је пријећено да ће у случају неприхватања тога договора бити отет и испоручен властима у Приштини, предсједништво НСД очекује да ће криминална организација која учествује у монтирању случаја, хапшењу невиних људи и потпуном служењу разним криминалним клановима, бити брзо процесуирана. НСД сматра да ће двојац Миливоје Катнић – Саша Чађеновић завршити на оном истом мјесту гдје мјесецима држе утамничене невине српске патриоте и родољубе из случаја ,,државни удар“, као и доказане опозиционаре из монтираног процеса везаног за наводно прање пара.

Предсједништво НСД ће пратити реакцију ВДТ Ивице Станковића, владе ЦГ као и укупног правосуђа у односу на опасну криминалну групу којој припадају они који се лажно представљају као тужилаштво и заштитници Устава и закона ове земље.

Предсједништво НСД-а је подсјетило да је ДФ у циљу решавања дубоке кризе која потреса црногорско друштво још крајем августа позвао колеге из остатка опозиције да удружени стану иза једне идеје, једног нестраначког предсједничког кандидата, да се протестима изборе за одржавање ванредних парламентарних избора истовремено са одржавањем предсједничких, као и да на свим локалним изборима наступе са једном опозиционом листом која би се појавила и на ванредним парламентарним изборима, саопштила је информативна служба НСД .

За секретара предсједништва НСД изабран је Миливоје Крговић, налази се у саопштењу НСД.Датум: 22.09.2017
Close
Close