Владика Јоаникије посјетио
                         Михаила Чађеновића

Владика Јоаникије посјетио Михаила Чађеновића

Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Господин Јоаникије посјетио је данас у затвору у Спужу политичког затвореника Михаила Чађеновића. 

Михаилу Чађеновићу тече већ шести мјесец у затвору а тамо се налази само због тога што није желио да лажно свједочи против руководства Демократског фронта у афери ,,државни удар''. Интересантно је истаћи да су они који су донијели одлуку да утамниче Михаила Чађеновића за ових шест мјесеци на његовој жртви значајно увећали властита богатства очигледно не схватајући да свака нечасна радња има своју цијену и да ће прије или касније правда морати закуцати и на њихова врата. 

Владику Јоаникија су пред капијом ЗИКС-а поздравили родитељи Михаила Чађеновића и предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић и захвалили му се што обилази њиховог члана породице и најближег сарадника. 

Владика је и 13.маја ове године покушао да обиђе Михаила Чађеновића али је под изговором процедуралних недостатака тај његов сусрет са Михаилом био спријечен. 

Владика је након обиласка охрабрио породицу Чађеновић да издрже  невољу која их је задесила јер је Михаило вјерујући човјек снажног духа и има снаге да издржи колико год буде требало како би се у складу са Божијом и људском правдом читава ова ствар довела до краја. 

ИНФО СЛУЖБА НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕДатум: 10.07.2017
Close
Close