Радуновић: Хоћемо да мијењамо, а не
                      да баштинимо Милове тековине

Радуновић: Хоћемо да мијењамо, а не да баштинимо Милове тековине

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић казао је да та странка жели да смијени ДПС, односно мијења све тековине владавине Мила Ђукановића.

„Само кратко, везано за подметачине о наводном уцјењивању избора предсједника општине у Херцег Новом, укидањем санкција Русији. Ради се, наравно, о бруталној лажи. Свако нормалан зна ко може да укине те санкције, а ко не може. Колеге из ДНП-а су тражиле да се на сједници локалног парламента усвоји Декларација друштва руско-српско-црногорског пријатељства „Словенски мост“, којом би се подржала иницијатива да се од Владе тражи укидање санкција Русији. Порука је јасна – грађани Русије дођите у Херцег Нови, овдје сте добродошли, одавде смо протјерали мафијашки режим и људе који хоће свађу с Русијом“, навео је Радуновић на свом ФБ профилу.

Због тога, додао је он, нама из НСД ова иницијатива је потпуно прихватљива.

„И шта је ту спорно? Да они који су саопштавали да су санкције уведене Русији штетне за Црну Гору, ту своју декларативну вољу претворе у изгласавање Декларације? Чему нам служе побједе над ДПС-ом, ако ћемо да „баштинимо“ све несојлуке које је Ђукановић у међувремену произвео? Зар за почетак, не можемо макар у општинама гдје смо побиједили, да искажемо неслагање са таквом Ђукановићевом политиком и изразимо спремност да ствари мијењамо. Да грађани виде да неће све остати исто након промјене власти на свим нивоима. Јер, ако неко жели да брани и баштини тековине Мила Ђукановића, ред је да то грађани знају на вријеме“, закључио је Радуновић.

ИН4С, 01.06.2017.Датум: 01.06.2017
Close
Close