Георгиев уз ДФ: Херцег Нови отвара врата слободи

Георгиев уз ДФ: Херцег Нови отвара врата слободи

На пуном Тргу Николе Ђурковића, у склопу завршне конвенције Демократског фронта у Херцег Новом, познати домаћи кантаутор Владо Георгиев поклонио је синоћ концерт ДФ-у и Новљанима. Он је на бину позвао носиоца листе „ДФ-Нови или он“, Симониду Кордић, да се обрати присутнима.

„Желим да пошаљемо са овога трга слободе јасну поруку какав је прави Херцег Нови – поносан, бескомпромисан и не дозвољава да се понижава и гази. Говоре данас како ће нас снимати, па снимају слободне људе, а не криминалце! И нека нас снимају, нека виде како изгледају људи који немају шта да крију и немају чега да се стиде. Они су ти који се кале преко наше дјеце и који уцјењују“, рекла је Кордић.

Она је рекла да је актуелни премијер Црне Горе Душко Марковић стечајни управник режима.

„Поручио нам је да између нас и њих стоје вијекови. Постоје, али на нашој страни су вијекови борбе за слободу, а на њиховој страни су вијекови вазалства и срамног ропства. Херцег Нови никада више неће дозволити да буде преварен, да се арчи његова имовина и да грађани Херцег Новог буду грађани другог реда“, истакла је Кордић.

Затим је позвала, како је рекла, бескомпромисне борце за слободу и оне који су заједно са народом гутали сузавац, тј. посланике и предсједништво ДФ-а, на бину гдје су и они поздравили присутне.

ИН4С, 04.05.2017.Датум: 04.05.2017
Close
Close