Вучуровић: Истјеривање навијача Морнара још једна 
                       срамна страница владавине марионетског режима

Вучуровић: Истјеривање навијача Морнара још једна срамна страница владавине марионетског режима

Истјеривање из дворане навијача барског Морнара, који су мирно, одлучно и достојанствено исказивали свој став, представља још једну срамну страницу у владавини марионетског режима у ЦГ. Није постојао ни један једини разлог за онакву акцију полиције, али је тај потез открио велики страх у коме се налази Ђукановићева диктатура. У исто вријеме, она слика из Бара је била порука народа ЦГ да се не мири са нечим што је супротно вриједностима на којима почива истинска ЦГ. Али, нормално је да истина смета лажовима из врха власти, и да отпор боде очи послушницима.

Потпуно је очекивано да грађани ЦГ исказују свој презир према издајничким потезима које повлаче Ђукановић и његови послушници, јер оно што су они прије неколико дана изгласали на ЦТ нема подршку народа. Нијесу ваљда мислили унутар диктатуре да ће онај јадни и полтронски чин да изазове нечије одушевљење, осим код НАТО агентура и оних који су се прикачили на финансијско цријево режима и његових налогодаваца.

ДФ поздравља храбри и патриотски потез навијача Морнара, а онај који је наредио да се они избаце из дворане мора да зна да су вриједности традиционалне ЦГ много јаче од издаје и продаје отаџбине.

Подсјећамо такође да се у врху репресивног апарата и даље налазе особе које су наредиле батинање и тровање народа на протестима у октобру 2015. године, па и та чињеница довољно говори о политичком монструму који влада Црном Гором.

Јован Вучуровић, посланик ДФ-а
01.05.2017.Датум: 01.05.2017
Close
Close