Радуновић: Кад завршимо са мачком,
                          доћи ће на ред и мишеви

Радуновић: Кад завршимо са мачком, доћи ће на ред и мишеви

Функционер ДФ-а Славен Радуновић је на конференцији за медије казао да је ДФ открио „оно чега су се Мило Ђукановић и специјални тужилац Миливоје Катнић бојали да не открију“. Додао је да нова открића упућују на то да је Синђелић изабран од криминалне организације, те да су Катнић и Владимир Беба Поповић још 2003. и знали за кривична дјела и неуропсихијатријска вјештачења Синђелића.

Радуновић је додао да је пушка којом је Синђелић извршио кривично дјело у Хрватској вјештачена у Подгорици.

„Више није у питању кредибилитет Синђелића, већ правосудног система“, казао је Радуновић и додао: „Ако су нам оваква тужилаштва и судови, шта можемо да очекујемо од полицајаца на улици?“

Функционер ДФ-а је додао да тужилаштво „свјесно од почетка вара грађане, ми то данас доказујемо“.

Он тврди да су у тужилаштву знали за дијагнозу Синђелића, и да су данас на слободи.

„Ово је посљедња прилика за Ивицу Станковића да реагује и да се моментално крене у чишћење органа у Црној Гори. Овдје се ради о организованом криминалном дјеловању“, навео је Радуновић.

Он је навео и да је Синђелић био и раније у спушком затвору, иако је адвокатима осумњичених одговорио да није никада.

Радуновић је на конференцији саопштио да је Синђелић приликом свједочења био под терапијом.

„Тужилац Саша Чађеновић онемогућавао је питања која нијесу била по питању њему и Миливоју Катнићу“, казао је и додао да је тужилац прекидао питања одбране која су била везана за Синђелићевог боравка у војсци.

„То је директни доказ да је човјек био упознат са свим“, додао је Радуновић.

„Надам се да се наше колеге из опозиције више неће правити луди“, поручио је функционер Демократског фронта и потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић говорећи о упитном кредибилитету црногорског правосуђа, поготово с обрзиром на аферу „државни удар“.

„Немојте да чекате да вам Мило Ђукановић олакша посао у опозицији, да вам прави простор тако што ће да се обрачунава с Фронтом„, нагласио је Радуновић на данашњој прес-конференцији, на којој је изнијет доказ да је главни свједок-сарадник у афери „државни удар“, Саша Синђелић, заправо психички поремећена особа и да под том чињеницом дефинитивно пада цијела конструкција СДТ-а.

„Рекли смо вам више пута – закуцала би мечка на крају и на ваша врата“, казао је функционер ДФ-а, захваливши се „једином политичару који се солидарисао са ДФ-ом“, Дритану Абазовићу, који је упркос разликама у ставовима, једини рекао да не вјерује у Катнићеве конструкције.

„Сви други ћуте, али то није толико лоше, јер има и оних који раде активно и помажу ДПС-у на начин што се хватају за врат, с леђа, ДФ-у и као крпељи нам црпе крв док се ми боримо са Голијатом, у име свих грађана Црне Горе. Али добро, кад с мачком завршимо, позабавићемо се и мишевима“, поручио је Радуновић.

ИН4С, 18.04.2017.Датум: 18.04.2017
Close
Close