Презентацијом непобитних доказа помогли смо Катнићу
                                да се сјети како се осјећа дијете ухваћено у лажи

Презентацијом непобитних доказа помогли смо Катнићу да се сјети како се осјећа дијете ухваћено у лажи

Презентацијом непобитних доказа о начину конструисања читавог процеса, као и кредибилитету и улози два главна адута Специјалног државног тужилаштва, помогли смо Миливоју Катнићу да се сјети како се осјећа дијете ухваћено у лажи. Добро је да га као Пинокија, неко није правио од дрвета, јер би му нос порастао до канцеларије саучесника Саше Чађеновића.

Наш Пинокио мора да одговори свом шефу, правосудним органима и укупној јавности, на неколико ствари:

1.Зашто је, у продуженом трајању, покушао да обмане јавност објављујући лажно име у првом моменту оптуженог, а послије свједока сарадника, говорећи о Александру Синђелићу, званом Синђа, а скривајући његово право име – Саша? Као неко, ко би требало да спроводи закон, он је свјесно приказивао лажне податке о свом сараднику, како се не би открило о каквом се пробисвијету и убици ради. У Наредби о спровођењу истраге од 19.10.2016. наводи се само да се ради о Александру Синђелићу, званом Синђа, без ближих података, а тек након објављивања у јавности његове старе личне карте и извода из књиге рођених (Информативни портал ИН4С), Специјално државно тужилаштво ублажује вршење ове криминалне активности и 5.11.2016. у Наредби о проширењу истраге наводи податке о њему, који су идентични онима из пресуде Жупанијског суда у Вуковару, осим што га је Катнић “прекрстио” у Александра, како би се што теже открило да се ради о човјеку који је лагана мета за уцјењиваче из криминалног миљеа око Катнића.

2. Да ли је упознао Виши суд са чињеницом да им је за свједока сарадника нудио потпуно непоуздану особу, коју ни један суд на свијету не би прихватио као кредибилног за ту улогу?

3. Да ли је, као судија војног суда у Подгорици, био у сазнању шта је 2002. урадио његов стари познаник Саша Синђелић, када је дезертирао из касарне у Рашкој, а онда починио серију монструозних злочина? Да ли је Саша Синђелић том приликом провео неко вријеме на обради у Спужу?

4. Да ли је спреман да призна Црној Гори ко је све са њим у криминалној организацији која је све ово испланирала и омогућила да Црну Гору води нелегитимна власт, изабрана од стране нелегитимних посланика, у Синђелићевом парламенту?

5. Да ли зна је ли Република Хрватска расписала потјерницу за овим бјегунцем, спремним на све како би избјегао 21 годину робије, и уколико јесте зашто он и министар Пажин, задужен за међународну правну помоћ, нису поступили у складу са њом?

Знамо да је Миливоје Катнић сада у стању тешког стреса и зато понављамо захтјев ВДТ Ивици Станковићу да га хитно смијени, како не би причинио још већу штету држави, а да га онда изведе и пред лице правде. Наравно, са помагачима.

ИН4С, 10.04.2017.Датум: 10.04.2017
Close
Close