Ратификација протокола у Сенату САД јасно показала
                                да НАТО сматра ЦГ освојеним парчетом обале

Ратификација протокола у Сенату САД јасно показала да НАТО сматра ЦГ освојеним парчетом обале

Ратификација протокола о приступању Црне Горе НАТО пакту у Сенату САД-а јасно је показала да се Црна Гора у том савезу сматра освојеним парчетом обале и територије, а не слободном земљом каква би она требала да буде. Једина битност Црне Горе, као имена тог освојеног парчета обале и територије, јесте што се, кроз њено часно име, неко може наругати Русији или, како они кажу, послати јој снажну поруку. Дакле, од суверености и независности Црне Горе „остали су само дугмићи“. Ни једном ријечју, од оних који су гласали „за“ у Сенату САД-а, није поменут ни један конкретан интерес који Црна Гора има од чланства у том офанзивном војном савезу. Природно је да је њима најважнији њихов интерес јер су бирани од стране америчког народа да раде у интересу Америке. Интересе Црне Горе морали би да одређују њени грађани, а свима је познато шта они мисле о НАТО интеграцијама и није никаква тајна да су двије трећине њих против овог војног савеза.

Због тога су исти они издајници из времена рата 1999. године, а који су захваљујући безбједносним службама НАТО-а и даље на власти у Црној Гори, извршили налог њихових послодаваца и предали нашу земљу агресору. Само тупавим људима можете продати причу како ће, због безбједности Црне Горе, САД ризиковати безбједност сопствених грађана, тако што ће слати своју дјецу да гину на Балкану или ризиковати безбједност својих градова од нуклеарног удара противника. Велики не зову у ово друштво мале да би задовољили и испунили интересе марионетских држава, већ да „поклопе“ њихове територије које могу послужити као носачи авиона за евентуални рат са Русијом.

Оно што ми из Нове српске демократије желимо јесте да Црну Гору вратимо слободној вољи њених грађана и тако је, од парчета обале и територије која служи интересима великих сила у НАТО пакту, претворимо у слободну земљу која би била војно неутрална и имала коректне односе са свима, од Русије и Кине до САД-а и Велике Британије.

Пред нама је брутална анексија Црне Горе која је отпочела бомбардовањем Црне Горе и Србије 1999. године и од тада се наш народ организује и припрема за пружање отпора у условима окупације. А што се тиче односа према будућем присуству НАТО војника на територији Црне Горе, обавјештавамо их да ћемо према њима исказати дубоко презрење на сваком мјесту и имати однос као према сваком другом окупатору.

Онако како смо испратили све освајаче, испратићемо и НАТО пакт јер слобода је била и остала врховна вриједност овог народа.

До слободе!

Датум: 29.03.2017
Close
Close