ДФ: Катнићев највећи проблем је 
                  суочавање са властитом прошлошћу

ДФ: Катнићев највећи проблем је суочавање са властитом прошлошћу

Што се тиче ДФ-а, Миливоје Катнић не мора да брине да ће му неко угрозити здравље. Његов највећи проблем је што ће морати у законској процедури да се суочи са властитом прошлошћу. Ми му желимо дуг живот како би био у прилици да се ресоцијализује, покаје, постане бољи човјек и суочи са греховима које је починио служећи криминалној организацији Мила Ђукановића, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

У саопштењу се наводи да се ДФ одавно залаже за то да лустрацији морају бити подвргнути сви они који су масовно и систематски кршили људска права, а Миливоје Катнић је школски примјер особе коју треба лустрирати.

„У ЦГ има оних који су ране радове, односно кршење људских права, почели као припадници комунистичке агентуре, а данас се лажно представљају као демократе, борци за владавину права и налазе се на првој линији ,,евроатлантских интеграција“. Из авиона се види да је најновији текст у режимским медијима, о наводној угрожености Миливоја Катнића, осмислио Беба Поповић, који наставља да манипулише Катнићем и државним апаратом Црне Горе. Заправо, он је и раније, још од времена убиства Зорана Ђинђића, био задужен за прављење разних тајних договора, смишљање сплетки и манипулисање не само са појединцима, него и читавим јединицама.

Тај британски агент покушава и у овом случају да код Катнића, као што је раније радио са премијером Ђукановићем, производи страх причама о угрожености живота и опасностима од атентата. Беба Поповић рачуна да уплашене и збуњене особе представљају лак плијен за плетење агентурне мреже која треба да послужи за реализацију циљева његових налогодаваца, а ако не желе то да раде он ће смислити начин шта да ради са непослушнима“, истичу из ДФ-а.

Како кажу, у том контексту се пласирају приче о атентатима, опасностима, жртвама, блиндираним аутима, појачаним обезбјеђењима, производи се атмосфера сраха, а све само са једним циљем – да мета ове пропаганде настави беспоговорно да спроводи свако упутство које добија од свога налогодавца.

„Истовремено се покушава нанијети штета политичким противницима тако што ћете њихову легитимну борбу за одбрану властите части и достојанства да претворите у некакву проблематичну и сумњиву акцију. Умјесто чињенице и истине која је свима позната – да су функционери ДФ-а и читави ДФ без иједног доказа нападнути од стране криминалне банде Мила Ђукановића, која се крије иза институција државе ЦГ и чија је ударна песница Миливоје Катнић, сада се овом јефтином пропагандом мијењају тезе и пласира лаж којом се од жртве покушава направити насилник“, наводе из ДФ-а.

„Миливоју Катнићу највећа опасност пријети од оних који су га злоупотребили за режију лажног државног удара, а не би нас изненадило да га ускоро извјесни Зоран Пажин, такође члан криминалне банде, спути и спакује на једну сусједну адресу, гдје је већ послао више официра бивше ЈНА“, закључује се у саопштењу.

ИН4С, 23.03.2017.Датум: 23.03.2017
Close
Close