Радуновић са амбасадором Норвешке:
                       Бојкот усмјерио пажњу на проблеме грађана

Радуновић са амбасадором Норвешке: Бојкот усмјерио пажњу на проблеме грађана

Потпредсједник Нове српске демократије и функционер ДФ-а Славен Радуновић, састао се у сједишту Нове са амбасадором Норвешке Арнеом Санесом Бјорнстадом, на захтјев амбасадора.

У дужем и отвореном разговору, Радуновић је упознао уваженог госта са тешком политичком, економском и социјалном кризом у којој се налази Црна Гора, наводи се у саопштењу Нове овим поводом.

Посебан акценат је, како су истакли, стављен на дешавања у току изборног дана 16. октобра и свега што је након тога услиједило.

Амбасадора је посебно интересовао став ДФ-а у вези са бојкотом рада Скупштине Црне Горе, као и могућност за излазак из институционалне кризе.

Славен Радуновић му је изнио увјерење да је заједнички опозициони бојкот нешто најбоље што се догодило на политичкој сцени Црне Горе у посљедњој деценији, јер даје врло видљиве резултате.

Међународној заједници је коначно скренута пажња на велике проблеме с којима се боре грађани Црне Горе, па је и поред очекиваног почетног негодовања важних политичких центара због бојкота, сада пажња усмјерена на чињенице због којих се опозиција одлучила на овакав потез – каже се у саопштењу Нове.

Уважени гост је, како наводе, упознат и са општим, државним насиљем над Демократским фронтом и његовим истакнутим појединцима, а посебно са незаконитим поступцима Специјалног државног тужилаштва.

Са обје стране је изражено задовољство сусретом и договорено је да се у скорије вријеме уприличи нови састанак.

ИН4С, 23.03.2017.Датум: 23.03.2017
Close
Close