Радуновић: Опозиција мора подићи ниво отпора

Радуновић: Опозиција мора подићи ниво отпора

Спискови ДПС уцјењивача будванских гласача, који су скоро објављени, само су нови прилог безброју доказа да је владајућа партија уствари политичко крило криминалног удружења. Предуслов за неконтролисану пљачку сопствене државе и њених грађана је успостава власти која је спремна да све расположиве ресурсе, као и све институције, стави под контролу диктатора лично. Чак се и нескривено криминалне методе користе за тај циљ. 

Да је среће, и макар полуправне државе, СДТ би већ данас покренуо хитну истрагу и процесуирао уцјењиваче и инспираторе лова на људске душе, како би обесхрабрио њихове партијске другове да се тиме баве у изборним процесима који нам се ближе. Умјесто тога, првоосумњичени из афере "Снимак" је једногласно изабран у Државну ревизорску институцију да одатле "независно" обавља посао контроле, а СДТ се бави подучавањем оптужених у монтираном процесу како да износе своју "одбрану". 

Због свега тога, опозиција мора заједнички да подигне ниво отпора лудилу на највиши ниво и нађе адекватан одговор на потпуно неиздрживу политичку, институционалну и економску кризу у Црној Гори.

Славен Радуновић, потпредсједник НСД и посланик ДФ-а
10.03.2017.Датум: 10.03.2017
Close
Close