Милутин Ђукановић: Нећемо дозволити
                    ДПС-у крађу избора у НК

Милутин Ђукановић: Нећемо дозволити ДПС-у крађу избора у НК

Опозиција неће признати резултате избора у Никшићу, јер је у питању наставак „државног удара“, казао је за Милутин Ђукановић, посланик и члан никшићког одбора Демократског фронта.

На питање зашто је опозиција, ако зна да неће признати резултате избора, одлучила да кандидује своје представнике у бирачким одборима, Ђукановић одговорио да опозиционе партије „неће да дозволе да ДПС покраде изборе“.

„Неко би волио да оставимо слободна бирачка мјеста. ДПС би највише вољела да опозиција нема представнике у бирачким одборима, али ми не желимо да тој партији дозволимо крађу избора. Очигледно је да су то планирали, као и да повећају одзив бирача, али ми ћемо то спријечити“, казао је Ђукановић „Побједи“.

Према његовим ријечима, неће бити опструкције на бирачким мјестима од опозиционих представника, већ ће они поштовати закон.

„Радићемо стриктно по закону и нећемо дозволити да ДПС реализује планирану крађу“, истакао је Ђукановић.

Он је поручио да не очекује велику излазност бирача.

„Излазност на никшићким изборима биће знатно мања него што ДПС то мисли“, рекао је Ђукановић.

Све опозиционе партије које су имале то право предложиле су своје предсједнике и чланове у бирачким одборима. Од 138 бирачких одбора опозицији припада 67 предсједничких мјеста. Предсједници бирачких одбора бирају се у складу са бројем мандата освојених на претходним изборима у Скупштини општине.

Побједа, 07.03.2017.
Датум: 07.03.2017
Close
Close