ДФ: Поповић и Ђукановић вјеровали 
                   да могу да посвађају Русију и САД

ДФ: Поповић и Ђукановић вјеровали да могу да посвађају Русију и САД

Попут бомбе је данас у Црној Гори одјекнуло објављивање службене биљешке из разговора са Јовицом Станишићем, некадашњим шефом Службе државне Безбједности Србије, коју је сачинило Одјељење за обавјештајне оперативне послове Управе за борбу против организованог криминала Министарства унутрашњих послова Републике Србије. Није никаква тајна да је први тајни полицајац Србије дуги низ година важио за најмоћнијег и најобавјештенијег човјека у региону и истовремено био један од најближих сарадника америчке ЦИА-е, што читавом тексту којег је објавио портал ИН4С даје посебну тежину.

Данашњи текст је раскринкао британског обавјештајца, локалног криминалца и саучесника у убиству премијера Ђинђића – Бебу Поповића. Веома опасног човјека нарушеног здравља, који је у линији командовања првопретпостављени шеф предсједника ДПС-а Мила Ђукановића и директни наредбодавац СДТ Миливоја Катнића, главног и одговорног уредника Пинка М и Побједе и кључног креатора лажног државног удара од 16. октобра 2016. године. Та шпијунска протува, која по наводима Станишића ради за Британце и криминалце, је рачунала да са смијешном причом о црногорском лажном удару може сукобити политике двије највеће државне администрације на планети – администрацију предсједника Трампа и предсједника Путина. Истовремено је очекивао велики бакшиш ако директно сукоби безбједносне структуре Русије и Америке како би највећу корист од тога извукли они за које он ради.

Беба Поповић, Мило Ђукановић и његова криминална екипа вјеровали су да са њиховим прљавим парама од продаје цигара, дроге и оружја могу, кроз корумпирање дјелова бриселске и лондонске администрације и медија, да на питању НАТО интеграција малене Црне Горе сукобе и посвађају Русију и Америку, које имају одговорност не само за будућност њихових држава него и за судбину цијелог човјечанства. Управо се због тих намјера Беба Поповић и трудио да посебно у јавности дискредитује особе које су биле блиске америчким структурама а које нијесу подржавале његовог потчињеног Мила Ђукановића, не презајући да о њима износи у јавности и највеће гадости и измишљотине.

Демократски фронт очекује да ће брзо услиједити здружени одговор руских и америчких структура како би се локалне балканске протуве, попут Поповића, Ђукановића и сличних, на најефикаснији начин суочиле са последицама њихових подмуклих и покварених намјера и одлука.

Саопштење ДФ-а, 04.03.2017.Датум: 04.03.2017
Close
Close