ДФ: Срђа Дармановић од
                   удбаша-комунисте до удбаша-натисте

ДФ: Срђа Дармановић од удбаша-комунисте до удбаша-натисте

Душко Марковић је своју владу добрим дијелом попунио од људи који су у вријеме његовог командовања АНБ-ом били у тој служби, и тако их данас држи под контролом и те особе углавном користи за неке прљаве послове и обрачуне са опозицијом.

Међу тим удбашким кадровима значајно мјесто заузима Срђа Дармановић, који је био одан ,,Служби’’ још у комунистичким временима. То што је од окорелог удбаша-комунисте постао удбаш-натиста, није промијенило оно што је његова основна намјена, јер он је ,,штелован'' да служи разним газдама. Углавном, гдје год се налазио, коју год функцију покривао, ‘’основне’’ навике није заборављао- да пише и подноси извјештаје и психолошко-политичке профиле својих сарадника, пријатеља, а сад служи и за то да га повремено пуште са ланца на опозицију, углавном ДФ. Тако је и последњих дана ова морална олупина саопштила гомилу лажи функционерима ЕУ, и из неке рупе зарежала на ДФ, а све под велом приче о лажном државном удару, који није био ништа друго него Ђукановићева игра да намакне који мандат више 16. октобра и отпочне прогон ДФ-а.

Срђа Дармановић је један од бољих примјера колико ниско могу да падну слуге Мила Ђукановића, али то за њега није ништа неочекивано, знао је он и ниже да падне, када је правио разне неугодности чак и својим пријатељима и њиховим члановима породице.

И сами ДПС-овци збијају шале на рачун Дармановића- напримјер, кад му је Марковић понудио министарско мјесто, он је рекао да прво мора да пита Ђукановића и своју жену. Како му се Мило није јављао данима, његову животну драму је прекинула супруга која му је рекла -"Прихвати Срђа".

Прије него нападне ДФ, Дармановић би прво морао да размисли о финансијама Амбасаде Црне Горе у САД и о огромним приватним трошковима које је, са члановима своје породице, правио по Вашингтону и околини.

Црна Гора је већ довољно осрамоћена чињеницом да њом управља Мило Ђукановић, али када јој је шеф дипломатије неко попут Срђе Дармановића онда је у питању права катастрофа и морално дно.

Дармановићу и његовим налогодавцима порука – ДФ ће своју борбу довести до побједе, а у правној држави ће се судити управо Срђи Дармановићу и његовим шефовима за зло које су направили грађанима ЦГ свих ових деценија.

Саопштење ДФ-а, 28.02.2017. Датум: 28.02.2017
Close
Close