Вучуровић: Мило Ђукановић је потрчко
                                     страних служби

Вучуровић: Мило Ђукановић је потрчко страних служби

Предсједник ДПС-а Мило Ђукановић, који је одавно постао потрчко и агентура неких служби, и који стоји мирно и пред трећим секретарима појединих амбасада, креће се у зачараном кругу- зависан од расположења својих налогодаваца на спољном плану, а суочен са огорченим и осиромашеним народом у Црној Гори који је деценијама брутално пљачкао. Центри моћи који управљају његовим марионетским режимом желе да своје пројекте остваре по сваку цијену, а супротно вољи већине грађана Црне Горе, и зато се из тих кругова последњих мјесеци покушава ,,освјежити’’ грогирани и уплашени диктатор.

И како би се прикрило Ђукановићево служење, прије свега амбасадама НАТО држава, и економско и морално уништавање Црне Горе од стране његовог режима, пажња јавности се покушава усмјерити на друге теме, а диктатор упорно тражи унутрашње и спољне непријатеље. Тако имамо сталне покушаје пласирања једне глупости – да се Ђукановићево служење НАТО савезу који је убијао грађане Црне Горе представља као патриотизам, а залагање за блиске односе са нашим историјским савезницима као нешто сумњиво. Што се тиче ДФ-а, ми никада нећемо пљунути на наше претке и историјску Црну Гору тако што ћемо се окренути против наших историјских савезника, без којих не би ни било Црне Горе.

Једино ко се данас континуирано и безочно мијеша у унутрашње ствари ЦГ су амбасаде појединих НАТО држава. Њихове активности и потписи се региструју од наручивања намјештених анкета, до отвореног мијешања у формирање власти у ЦГ и позива опозицији да прекине бојкот парламента. Све то се обавља уз финансијску и медијску подршку разних бјелосвјетских пропалица које првенствено не могу да се помире са промјенама на геополитичком плану. Колико год била јака финансијска ,,ињекција’’, коју су марионете из црногорске власти и поједини режимско-независни медији добили из тих кругова да шире бруталне лажи о ДФ-у и другима у опозицији, они неће моћи преварити грађане, а посебно не могу обесхрабрити ДФ на путу до слободе.

Част је бити уз Демократски фронт, и тако, између осталог, подржавати оно сто су вриједности историјске Црне Горе, част је бити дио укупне опозиције која се бори да промијени нешто сто као канцер изједа нашу земљу скоро три деценије. До слободе!

Изјава Јована Вучуровића, 23.02.2017.Датум: 23.02.2017
Close
Close