Радуновић: Забављали смо се хранећи
                       „ушно одјељење“ мафијашке хоботнице

Радуновић: Забављали смо се хранећи „ушно одјељење“ мафијашке хоботнице

„Двије године мафијашка хоботница води специјални рат против најопаснијег противника, против ДФ-а. Хапсе нас, пребијају, трују сузавцима, блокирају 350.000€ од средстава за изборе, монтирају судске процесе, покушавају да нам инфилтрирају удбаше у организацију…Прате нас и илегално прислушкују. И наше жене и мужеве. И нашу дјецу. И наше тетке и стрине. И наше возаче и секретарице“, навео је потпредсједник НСД-а Славен Радуновић поводом последњих информација из Тужилаштва у којима се наводе транскрипти „тајних“ разговора људи из ДФ-а.

„‘Ово није конвенционалан разговор, оставља се телефон…’, указао је тужилац. Специјални тужилац Саша Чађеновић казао је да овај разговор потврђује да се ради о стварању криминалне организације„, навео је Радуновић ријечи тужиоца Саше Чађеновића, уз опаску да је тај навод дефиниција лицемерја.

„Данима смо се ми из руководства Фронта забављали тако што смо у разговорима на ‘отвореној вези’, током протеста и у кампањи, хранили ‘ушно одјељење’ лажним информацијама, а онда чекали јутро, да видимо који ће од удбашких медија да објави ‘сензационалну вијест’. А, онда СДТ Чађеновић закључује: ‘Хм, ово није конвенционалан разговор, оставља се телефон… То потврђује да се ради о стварању криминалне организације.'“, написао је посланик ДФ-а на свом Фејсбук профилу.

„Одговараћете. Кад – тад!“, поручује Радуновић и додаје, на крају објаве да се наведеног разговора о коме је говорио Чађеновић и не сјећа.

Подсјетимо да је су јуче држављани Србије Александар Алексић, Перица Андрић и Милош Аћимовић свједочили су да су насилно хтјели да уђу у Скупштину Црне Горе, а Тужилаштво Црне Горе је са овим лицима закључило споразум о признању кривице за организовање „државног удара“. Између осталих доказа, тужилац Саша Чађеновић је навео разговор возача Андрије Мандића, Михаила Чађеновића са послаником Фронта Славеном Радуновићем, од 16. јануара, када је возач добио позив да се јави Специјалном тужиоцу. У том разговору Радуновић му саопштава да се чуо са братом, који је далеко и тражи од Чађеновића да се нађу без мобилних телефона и ван аута. Овакво комуницирање, како тврди специјални тужилац Саша Чађеновић, није уобичајено.

ИН4С, 17.02.2017.Датум: 17.02.2017
Close
Close