Радуновић: Ако се не повуче захтјев 
                                  о хапшењу, чека нас нови Голи Оток

Радуновић: Ако се не повуче захтјев о хапшењу, чека нас нови Голи Оток

Уколико се у року од сат времена или два не повуче захтјев из Скупштине Црне Горе да се да одобрење за покретање кривичног поступка и одређивање притвора против посланика Демократског фронта (ДФ) Андрије Мандића и Милана Кнежевића то значи да смо ушли у 1948. и да нас чека нови Голи Оток, саопштио је данас Славен Радуновић, функционер ДФ-а.

"Ко је спреман од наших колега из опозиције на нови Голи Оток и ко мисли да ће једина жртва бити ДФ грдно се вара. Поручујемо и Ђукановићу и Катнићу да се не играју са ДФ-ом. У ДФ се нико не боји ни затвора ни хапшења јер смо чисти и невини. Они који ово раде само ће платити скупљу цијену када за то дође вријеме.", рекао је Радуновић.

Радуновић је рекао и да мисли да је ово увод у ванредно стање у Црној Гори. 

"Неко је одлучио да суспендује закон, Устав и да без икаквих доказа хапси политичке противнике по Црној Гори. Једини рационални разлог који би могао да буде је да је ово иницијатива која је кренула у четвртак или петак прије него што се сазнало за  свједочење Славка Никића", рекао је Радуновић.

Бивши српски обавјештајац Славко Никић рекао је раније у интервјуу за Телевизију и портал ИН4С казао да не познаје Михаила Чађеновића, возача Андрије Мандића, и да га никада прије није ни видио ни чуо, а камоли да га је оптужио за нешто.

Чађеновићу је 8. фебруара одређен притвор до 30 дана, а  осумњичен је за стварање криминалне организације, а у вези са покушајем тероризма у Црној Гори 16. октобра прошле године. Он је негирао оптужбе.

Радуновић је казао и да је Мандић у Београду и да се враћа вечерас.

"Не мисли ваљда неко да се крије Андрија Мандић од Миливоја Катнића", поручио  је Радуновић.

Вијести, 13.02.2017.Датум: 13.02.2017
Close
Close