ДФ Никшић: Највеће огорчење Никшићана изазива појава 
                              Ђукановића, гдје је он ту су пљачка и криминал

ДФ Никшић: Највеће огорчење Никшићана изазива појава Ђукановића, гдје је он ту су пљачка и криминал

Нема бољег доказа да се ДПС налази пред сигурним поразом на локалним изборима у Никшићу од потеза које ова интересна групација повлачи у протеклих двадесетак дана, као и од глупости и бесмислица које износе у својим саопштењима. Свакако је најупечатљивије готово свакодневно парадирање министара по нашем граду, и отворена злоупотреба државних ресурса у партијске сврхе.

Јасна је тактика врха ове партије и лично Мила Ђукановића – склонити из видокруга грађана одлазећег градоначелника и локалне партијске неспособњаковиће који изазивају огорчење код огромне већине Никшићана, а ,,напријед'' истурити још веће преваранте, оне који могу обећати и изговорити што крупнију лаж а да не трепну, и зато у првом плану имамо предсједника ДПС-а, потпредсједника владе Милутина Симовића, тајкуне прве фамилије и сличне. Међутим, Мило Ђукановић је само преумио једну веома битну чињеницу – да највеће огорчење код Никшићана изазива управо његова појава, јер је он тај који деценијама пљачка и уништава и наш град и читаву Црну Гору. Он лично је одређивао кадрове ДПС-а који су протеклих година Никшић довели скоро до дна. И зато, прије него што га поново ухвате напади бијеса, и прије него што поново подијели ћушке функционерима никшићког ДПС-а, као прије неколико дана, треба да схвати да грађани знају ко је тај који је оставио свој град на цједилу и предао га у руке неспособним и неодговорним ликовима, међу којима предњаче одлазећи градоначелник и његов ,,тим''. Зато је за опозицију одлична вијест да ће Ђукановић бити предводник кампање ДПС-а у Никшићу, јер гдје је он ту су и пљачка, криминал и девастација, а Никшићани то више неће дозволити.

Никшићу треба добар домаћин на челу општине, људи који ће одговорно, упорно и предано радити на његовом развоју и бринути о свим грађанима. Све то нуди ДФ, и зато се налазимо пред великом побједом. Да ради Никшић!

Саопштење ДФ-а Никшић, 12.02.2017.Датум: 12.02.2017
Close
Close